Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych [H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX]
Semestr zimowy 2009/2010
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przedmiot: | Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych [H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2009/2010 [09/10Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:00
sala 027 Budynek Jubileuszowy jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 23 |
Limit miejsc: | 30 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Czesław Klocek, Jacek Nowicki |
Uwagi: |
I połowa semestru |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.