Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T
Semestr zimowy 2017/2018
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 2

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T
Zajęcia Semestr zimowy 2017/2018 (17/18Z) (zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: (brak danych)
Liczba osób w grupie: 12
Limit miejsc: 12
Zaliczenie: Zaliczenie
Prowadzący: Monika Cioch-Skoneczny, Małgorzata Makarewicz, Paweł Satora, Marek Zdaniewicz
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.