Proseminarium i wprowadzenie do analizy danych
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.F6.PSEz.SI.TTZXZ.T |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Proseminarium i wprowadzenie do analizy danych |
Jednostka: | Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki |
Grupy: |
Jakość i bezpieczeństwo żywności, 6 sem, SI Technologia Żywności, 6 sem, SI Żywienie Człowieka, 6 sem, SI |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
1.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2024/2025" (jeszcze nie rozpoczęty)
Okres: | 2025-02-26 - 2025-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Seminarium, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Ewelina Piasna-Słupecka | |
Prowadzący grup: | Ewelina Piasna-Słupecka | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Seminarium - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.