Specialization technology I Z: Modern meat and dairy science and technology
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.F1a.T14.SM.TFTZZ.T |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Specialization technology I Z: Modern meat and dairy science and technology |
Jednostka: | Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych |
Grupy: |
Food Technology, 1 sem, SM |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
5.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | angielski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/2023" (zakończony)
Okres: | 2023-02-27 - 2023-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR WYK
CZ PT CWL
CWL
|
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 60 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Ewelina Węsierska | |
Prowadzący grup: | Hana Gedif, Dorota Najgebauer-Lejko, Agnieszka Pluta-Kubica, Maria Walczycka, Ewelina Węsierska, Wondyfraw Wonbebo | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę Wykład - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/2024" (zakończony)
Okres: | 2024-02-26 - 2024-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR WYK
CZ CWL
CWL
PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 60 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Maria Walczycka | |
Prowadzący grup: | Dorota Najgebauer-Lejko, Agnieszka Pluta-Kubica, Eskindir Tadesse, Katarzyna Turek, Maria Walczycka, Wondyfraw Wonbebo | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.