Elektyw humanistyczny: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.F1.HUM2.NI.TGCXZ.T |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Elektyw humanistyczny: Efektywne metody uczenia się i rozwój osobisty |
Jednostka: | Katedra Technologii Produktów Roślinnych i Higieny Żywienia (z laboratorium MCMŻ) |
Grupy: |
Gastronomia i catering dietetyczny, 1 sem, NI |
Punkty ECTS i inne: |
(brak)
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2024/2025" (w trakcie)
Okres: | 2024-10-01 - 2025-02-25 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT WYK
WYK
SO N WYK
WYK
WYK
WYK
|
Typ zajęć: |
Wykład, 20 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Radosława Skoczeń-Słupska | |
Prowadzący grup: | Radosława Skoczeń-Słupska | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Wykład - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.