Analiza sensoryczna piwa
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.7s.ANSP.SI.TBSBZ.T |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Analiza sensoryczna piwa |
Jednostka: | Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii |
Grupy: |
Browarnictwo i słodownictwo, 7 sem, SI |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
1.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/2023" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-26 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ CWL
PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 20 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Aleksander Poreda | |
Prowadzący grup: | Katarzyna Fulara, Aleksander Poreda | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2023/2024" (zakończony)
Okres: | 2023-10-01 - 2024-02-25 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ CWL
PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 20 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Aleksander Poreda | |
Prowadzący grup: | Krystian Klimczak, Aleksander Poreda | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2024/2025" (w trakcie)
Okres: | 2024-10-01 - 2025-02-25 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ CWL
PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 20 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Aleksander Poreda | |
Prowadzący grup: | Aleksander Poreda | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.