Practical training (4 weeks i. e. 160h)
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.1sa.PRA.SM.TFTZZ.T |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Practical training (4 weeks i. e. 160h) |
Jednostka: | Wydział Technologii Żywności |
Grupy: |
Food Technology, 1 sem, SM |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
6.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | angielski |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/2023" (zakończony)
Okres: | 2023-02-27 - 2023-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Praktyka
|
|
Koordynatorzy: | Adam Florkiewicz, Ewa Piątkowska | |
Prowadzący grup: | Ewa Piątkowska | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Praktyka - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/2024" (zakończony)
Okres: | 2024-02-26 - 2024-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT PRAK
|
Typ zajęć: |
Praktyka
|
|
Koordynatorzy: | Adam Florkiewicz, Ewa Piątkowska | |
Prowadzący grup: | Joanna Banaś, Magda Filipczak-Fiutak, Ewa Piątkowska, Maria Walczycka | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Praktyka - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.