Dietetyka
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | W.4s.DIE.SJ.WETXZ.H | Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Dietetyka | ||
Jednostka: | Katedra Żywienia, Biotechnologii Zwierząt i Rybactwa | ||
Grupy: |
Weterynaria, 4 semestr, jednolite, obowiązkowe |
||
Punkty ECTS i inne: |
2.00 ![]() |
||
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (w trakcie)
Okres: | 2021-02-25 - 2021-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 15 godzin ![]() Wykład, 15 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Zygmunt Kowalski | |
Prowadzący grup: | Jadwiga Flaga, Paweł Górka, Zygmunt Kowalski, Olga Lasek | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.