Technologie produkcji zwierzęcej
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | R.2s.TPZ.SP.EKO.OUR |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Technologie produkcji zwierzęcej |
Jednostka: | Katedra Agroekologii i Produkcji Roślinnej |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2020/2021" (zakończony)
Okres: | 2020-10-01 - 2021-02-24 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 3 godzin
Ćwiczenia terenowe, 8 godzin
Wykład, 11 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Joanna Puła, Ryszard Tuz | |
Prowadzący grup: | Krzysztof Andres, Maciej Chowaniak, Jacek Nowicki, Tomasz Schwarz, Ryszard Tuz, Andrzej Węglarz | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2021/2022" (zakończony)
Okres: | 2021-10-01 - 2022-02-27 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 3 godzin
Ćwiczenia terenowe, 8 godzin
Wykład, 11 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Joanna Puła, Ryszard Tuz | |
Prowadzący grup: | Krzysztof Andres, Maciej Chowaniak, Jacek Nowicki, Tomasz Schwarz, Ryszard Tuz, Andrzej Węglarz | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/2023" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-26 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 3 godzin
Ćwiczenia terenowe, 8 godzin
Wykład, 11 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Joanna Puła, Ryszard Tuz | |
Prowadzący grup: | Krzysztof Andres, Maciej Chowaniak, Jacek Nowicki, Tomasz Schwarz, Ryszard Tuz, Andrzej Węglarz | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.