Podstawy produkcji zwierzęcej
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | A.s1.PPZWI.SI.ATRXZ |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Podstawy produkcji zwierzęcej |
Jednostka: | Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2020/2021" (zakończony)
Okres: | 2020-10-01 - 2021-02-24 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 25 godzin
Wykład, 20 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Andrzej Węglarz | |
Prowadzący grup: | Małgorzata Gumułka, Jarosław Łuszczyński, Edyta Molik, Tomasz Schwarz, Monika Stefaniuk-Szmukier, Andrzej Węglarz, Justyna Żychlińska-Buczek | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie na ocenę Wykład - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.