Plan zajęć przedmiotu Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych [T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX] Semestr letni 2012/2013
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Marek Gibiński, Dorota Najgebauer-Lejko
niestandardowa częstotliwośćMarek Gibiński, Dorota Najgebauer-Lejko
niestandardowa częstotliwośćMarek Gibiński, Dorota Najgebauer-Lejko, Agata Reguła-Sardat, Marzena Zając
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Marek Gibiński, Tadeusz Grega, Władysław Migdał
8:00
Wykład, grupa 1
każda środa, 8:00 - 9:30
Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Czwartek
Piątek
Marek Gibiński, Dorota Najgebauer-Lejko
niestandardowa częstotliwośćMarek Gibiński, Dorota Najgebauer-Lejko
niestandardowa częstotliwośćMarek Gibiński, Dorota Najgebauer-Lejko, Agata Reguła-Sardat, Marzena Zając
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności