Plan zajęć przedmiotu Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa [T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX] Semestr letni 2016/2017
Ustawienia planu
Poniedziałek
Ewelina Węsierska
8:00
Wykład, grupa 1
każdy poniedziałek, 8:00 - 9:30
Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Joanna Tkaczewska
raz na dwa tygodnie - parzysteJoanna Tkaczewska
raz na dwa tygodnie - nieparzysteWtorek
Małgorzata Pasternak
raz na dwa tygodnie - parzystePiotr Kulawik, Joanna Tkaczewska
raz na dwa tygodnie - nieparzysteMarzena Zając
raz na dwa tygodnie - parzysteMarzena Zając
raz na dwa tygodnie - nieparzysteŚroda
Czwartek
Piątek
Piotr Kulawik
raz na dwa tygodnie - parzystePiotr Kulawik
raz na dwa tygodnie - nieparzysteMałgorzata Pasternak
raz na dwa tygodnie - parzysteMarzena Zając
raz na dwa tygodnie - nieparzysteZajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (nieparzyste)" odbywają się w pierwszym tygodniu od rozpoczęcia cyklu dydaktycznego (np. semestru), a potem co dwa tygodnie. Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (parzyste)" odbywają się w drugim tygodniu od rozpoczęcia cyklu dydaktycznego (np. semestru), a potem co dwa tygodnie. Jeśli zajęcia wypadają w dniu wolnym, to nie odbywają się, natomiast nie ma to wpływu na terminy kolejnych zajęć - odbędą się one dwa tygodnie później.
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności