Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi [T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX] Semestr letni 2012/2013

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Krystyna Palka
niestandardowa częstotliwość15:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 16:30 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Krystyna Palka, Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45 Sala 0.108, budynek nr TZ
Krystyna Palka
niestandardowa częstotliwość12:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45 Sala 0.108, budynek nr TZ

Czwartek

Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość9:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 12:45 Sala 0.108, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)