Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych [T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX] semestr zimowy 2012/2013

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Iwona Cieślik
10:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każda środa, 10:00 - 13:45 Sala 0.108, budynek nr TZ

Czwartek

Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość12:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:45 - 16:30 Sala 0.108, budynek nr TZ
Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość16:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 20:30 Sala 0.108, budynek nr TZ

Piątek

Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość7:45 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:45 - 8:30 Sala 0.91, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)