Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 2: Higiena produkcji potraw i żywienia [T.MAZ.09E01.SI.TTZDX] semestr zimowy 2012/2013

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Genowefa Bonczar, Ewa Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość10:45 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 13:00 Sala 0.111, budynek nr TZ

Środa

Marek Sady, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość15:00 Ćwiczenia, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 18:45 Sala 0.105, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Marek Sady, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość12:00 Ćwiczenia, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45 Sala 0.105, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)