Plan zajęć przedmiotu Elektyw 1 - Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych [T.KTW.9TNPX.SI.TTZTX] Semestr zimowy 2017/2018
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Magdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Bohdan Achrem-Achremowicz
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Marek Kruczek
niestandardowa częstotliwośćPiotr Jakubowski
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności