Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych [T.KTW.9OPRA.SI.TTZCX] semestr zimowy 2012/2013

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Krzysztof Buksa
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:00 Sala 0.73, budynek nr TZ
Krzysztof Buksa
niestandardowa częstotliwość11:00 Ćwiczenia, grupa 2 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 11:00 - 14:00 Sala 0.73, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Bohdan Achrem-Achremowicz
18:30 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 18:30 - 20:00 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ

Piątek

Krzysztof Buksa, Edyta Kutyła-Kupidura
niestandardowa częstotliwość7:00 Ćwiczenia, grupa 5 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 10:00 Sala 0.73, budynek nr TZ
Krzysztof Buksa
niestandardowa częstotliwość10:00 Ćwiczenia, grupa 4 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00 Sala 0.73, budynek nr TZ
Krzysztof Buksa
niestandardowa częstotliwość13:00 Ćwiczenia, grupa 3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00 Sala 0.73, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)