Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych [T.F7.1EL1.SI.TTZTX.T] Semestr zimowy 2021/2022

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Magdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwość11:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 14:30 Sala 0.73, budynek nr TZ

Środa

Magdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwość8:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 9:45 Sala zdalne, budynek nr TZ
Magdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwość11:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 11:45 - 14:45 Sala 0.73, budynek nr TZ
Magdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwość15:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:45 - 18:45 Sala 0.73, budynek nr TZ

Czwartek

Magdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwość10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 6 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 13:30 Sala 0.73, budynek nr TZ
Magdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwość13:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:45 - 16:45 Sala 0.73, budynek nr TZ
Magdalena Krystyjan
niestandardowa częstotliwość17:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 17:15 - 20:15 Sala 0.73, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)