Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.F6.EL72.SI.TTZCX.T] Semestr letni 2018/2019

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość14:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 15:45 Sala Wykładowa II, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45 Sala 0.136, budynek nr TZ
Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45 Sala 0.135, budynek nr TZ
Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość12:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45 Sala 0.135, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)