Plan zajęć przedmiotu Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.F6.EL72.SI.TTDDX.T] Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Czwartek
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności