Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.F6.EL72.SI.TTDDX.T] Semestr letni 2019/2020

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.3
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.136), Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
9:00
9:45, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Wykład (s.Wykładowa II), Magdalena Michalczyk
10:00
11:00
12:00
12:15, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.136), Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
13:00
14:00
15:00
16:00
16:15, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.136), Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
17:00
18:00
19:00
20:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)