Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.F6.EL72.SI.TTDDX.T] Semestr letni 2019/2020

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość16:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 20:00 Sala 0.136, budynek nr TZ

Piątek

Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45 Sala 0.136, budynek nr TZ
Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość9:45 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 12:00 Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość12:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:00 Sala 0.136, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)