Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 [T.F6.EL71.SI.TJBJY.T] Semestr letni 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość12:15 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 14:30 Sala zdalne, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Iwona Cieślik, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45 Sala zdalne, budynek nr TZ
Iwona Cieślik, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45 Sala 1.82, budynek nr TZ
Iwona Cieślik, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45 Sala zdalne, budynek nr TZ
Iwona Cieślik, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość12:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45 Sala 1.82, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.2.0-1 (2024-03-12)