Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 [T.F6.EL71.SI.TJBJY.T] Semestr letni 2017/2018

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Ewa Cieślik, Iwona Cieślik, Kinga Topolska
11:30 Wykład, grupa 1 każdy poniedziałek, 11:30 - 13:00 Sala 0.91, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Iwona Cieślik
niestandardowa częstotliwość10:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 14:30 Sala 1.82, budynek nr TZ
Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość10:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 14:30 Sala 1.82, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.2.0-1 (2024-03-12)