Plan zajęć przedmiotu Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych [T.F6.EL52.SI.TJBJY.T] Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćMateusz Kucharek, Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćWtorek
Środa
Mateusz Kucharek, Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćMateusz Kucharek, Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Piątek
Mateusz Kucharek, Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności