Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych [T.F6.EL52.SI.TJBJY.T] Semestr letni 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość9:45 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 12:00 Sala zdalne, budynek nr TZ
Mateusz Kucharek, Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość11:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 15:45 Sala 0.135, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Mateusz Kucharek, Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30 Sala zdalne, budynek nr TZ
Mateusz Kucharek, Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30 Sala zdalne, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Mateusz Kucharek, Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość11:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 15:45 Sala 0.135, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)