Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T
Plan zajęć - Semestr letni 2020/2021

Wybrany podział planu:    
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (s.zdalne), Mateusz Kucharek, Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
8:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (s.zdalne), Mateusz Kucharek, Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
9:00
9:45, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Wykład (s.zdalne), Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
10:00
11:00
11:15, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.135), Mateusz Kucharek, Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
11:15, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.135), Mateusz Kucharek, Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
12:00
13:00
14:00
15:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-1 (2023-09-06)