Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T
Plan zajęć - Semestr letni 2019/2020

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr letni 2020/2021 - Semestr letni 2019/2020 - Semestr letni 2018/2019 - Semestr letni 2017/2018

Wybrany podział planu:    
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
9:45, gr.1
Wykład (0.91), Ryszard Macura, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
10:00
11:00
12:0012:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.135), Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
13:00
14:00
15:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.0.0-7 (2022-11-16)