Plan zajęć przedmiotu Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych [T.F6.EL52.SI.TJBJY.T] Semestr letni 2017/2018
Ustawienia planu
Poniedziałek
Grzegorz Fiutak, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk
9:45
Wykład, grupa 1
każdy poniedziałek, 9:45 - 11:15
Sala 0.91, budynek nr TZ
Wtorek
Środa
Czwartek
Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności