Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw V: Zastosowanie niskich temperatur w przechowalnictwie żywności i przetwórstwie ryb [T.F6.EL51.SI.TJBJY.T] Semestr letni 2016/2017

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk
9:45 Wykład, grupa 1 każdy poniedziałek, 9:45 - 11:15 Sala 0.91, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45 Sala 0.135, budynek nr TZ
Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość12:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45 Sala 0.135, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)