Plan zajęć przedmiotu Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb [T.F6.EL42.SI.TTZTX.T] Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Maria Walczycka
niestandardowa częstotliwośćMarzena Zając
niestandardowa częstotliwośćMarzena Zając
niestandardowa częstotliwośćMarzena Zając
niestandardowa częstotliwośćMarzena Zając
niestandardowa częstotliwośćMaria Walczycka, Ewelina Węsierska
niestandardowa częstotliwośćWtorek
Marzena Zając
niestandardowa częstotliwośćMarzena Zając
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Czwartek
Maria Walczycka
niestandardowa częstotliwośćMarzena Zając
niestandardowa częstotliwośćWładysław Migdał
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Marzena Zając
niestandardowa częstotliwośćMaria Walczycka
niestandardowa częstotliwośćMaria Walczycka
niestandardowa częstotliwośćMaria Walczycka
niestandardowa częstotliwośćMaria Walczycka, Ewelina Węsierska
niestandardowa częstotliwośćMaria Walczycka
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności