Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka [T.F6.EL42.SI.TTZCZ.T] Semestr letni 2022/2023

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Dominika Gubała
niestandardowa częstotliwość14:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:15 - 18:15 Sala 0.108, budynek nr TZ
Dominika Gubała
niestandardowa częstotliwość14:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:15 - 18:15 Sala 0.108, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość10:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 11:30 Sala 0.91, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)