Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCZ.T
Plan zajęć - Semestr letni 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr letni 2023/2024 - Semestr letni 2022/2023 - Semestr letni 2021/2022

Wybrany podział planu:    
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2022-03-14 - 2022-03-20  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
10:0010:00, gr.1
Wykład (s.zdalne), Marzena Zając
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
16:30, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (0.108), Marzena Zając
17:00
18:00
19:00
20:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-1 (2023-09-06)