Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka [T.F6.EL42.SI.TTZCX.T] Semestr letni 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Maria Walczycka
niestandardowa częstotliwość15:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:15 - 18:15 Sala 0.108, budynek nr TZ

Wtorek

Maria Walczycka
niestandardowa częstotliwość9:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 9:45 Sala zdalne, budynek nr TZ
Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość10:45 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 12:15 Sala zdalne, budynek nr TZ
Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość14:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 17:30 Sala 0.108, budynek nr TZ

Środa

Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość12:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 13:00 Sala zdalne, budynek nr TZ
Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość12:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 13:00 Sala zdalne, budynek nr TZ
Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 18:00 Sala 0.108, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)