Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw IV: Technologia produkcji przekąsek mięsnych [T.F6.EL42.SI.TBSBY.T] Semestr letni 2020/2021

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Wykład (s.zdalne), Marzena Zając
8:00, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (s.zdalne), Paulina Guzik
8:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (s.zdalne), Paulina Guzik
8:45, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.108), Paulina Guzik
9:00
10:00
11:00
12:0012:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.108), Paulina Guzik
13:00
14:00
15:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)