Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw IV: Technologia produkcji przekąsek mięsnych [T.F6.EL42.SI.TBSBY.T] Semestr letni 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Marzena Zając
niestandardowa częstotliwość8:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 9:45 Sala zdalne, budynek nr TZ
Paulina Guzik
niestandardowa częstotliwość8:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 11:45 Sala 0.108, budynek nr TZ
Paulina Guzik
niestandardowa częstotliwość12:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:00 Sala 0.108, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Paulina Guzik
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 8:45 Sala zdalne, budynek nr TZ
Paulina Guzik
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 8:45 Sala zdalne, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-7 (2024-02-19)