Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb [T.F6.EL42.NI.TTZTZ.T] Semestr letni 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątekSobotaNiedziela
7:00
8:00
9:009:00, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (s.zdalne), Władysław Migdał
10:00
10:30, gr.1
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.108), Marzena Zając
11:00
11:30, gr.1
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.108), Marzena Zając
12:0012:00, gr.1
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.108), Marzena Zając
13:00
13:30, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (s.zdalne), Władysław Migdał
14:00
14:45, gr.1
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.108), Marzena Zając
15:00
15:15, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (s.zdalne), Władysław Migdał
15:30, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (s.zdalne), Władysław Migdał
16:00
17:00
17:15, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (s.zdalne), Władysław Migdał
17:15, gr.1
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.108), Marzena Zając
18:00
19:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.2.0-1 (2024-03-12)