Plan zajęć przedmiotu Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa [T.F6.EL41.SI.TTZTX.T] Semestr letni 2019/2020
Ustawienia planu
Poniedziałek
Maria Walczycka
niestandardowa częstotliwośćWtorek
Joanna Tkaczewska
niestandardowa częstotliwośćJoanna Tkaczewska
niestandardowa częstotliwośćJoanna Tkaczewska
niestandardowa częstotliwośćPaulina Guzik, Marzena Zając
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Czwartek
Ewelina Węsierska
11:30
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 11:30 - 13:00
Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Piątek
Maria Walczycka
niestandardowa częstotliwośćMaria Walczycka
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności