Plan zajęć przedmiotu Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa [T.F6.EL41.SI.TTZTX.T] Semestr letni 2017/2018
Ustawienia planu
Poniedziałek
Maria Walczycka, Ewelina Węsierska
niestandardowa częstotliwośćPiotr Kulawik, Ewelina Węsierska
niestandardowa częstotliwośćWtorek
Maria Walczycka, Ewelina Węsierska
niestandardowa częstotliwośćMaria Walczycka, Ewelina Węsierska
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Czwartek
Ewelina Węsierska
11:30
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 11:30 - 13:00
Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Piątek
Joanna Tkaczewska, Ewelina Węsierska
niestandardowa częstotliwośćJoanna Tkaczewska, Ewelina Węsierska
niestandardowa częstotliwośćKlaudia Korczek, Małgorzata Pasternak, Ewelina Węsierska
niestandardowa częstotliwośćKlaudia Korczek, Ewelina Węsierska
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności