Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych [T.F6.EL22.SI.TTDDZ.T] Semestr letni 2022/2023

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Angelika Bieniek, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00 Sala 0.77, budynek nr TZ
Angelika Bieniek, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwość12:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:15 Sala 0.77, budynek nr TZ
Angelika Bieniek, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwość16:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 20:15 Sala 0.77, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Jarosław Korus, Dorota Litwinek
niestandardowa częstotliwość10:30 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:00 Sala 1.35, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)