Plan zajęć przedmiotu Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych [T.F6.EL22.SI.TTDDX.T] Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
jednokrotnieDorota Litwinek, Rafał Ziobro
jednokrotnieDorota Litwinek, Rafał Ziobro
jednokrotnieWtorek
Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
jednokrotnieDorota Litwinek, Rafał Ziobro
jednokrotnieDorota Litwinek, Rafał Ziobro
jednokrotnieŚroda
Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
jednokrotnieDorota Litwinek, Rafał Ziobro
jednokrotnieHalina Gambuś, Jarosław Korus
niestandardowa częstotliwośćDorota Litwinek, Rafał Ziobro
jednokrotnieDorota Litwinek, Rafał Ziobro
jednokrotnieCzwartek
Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
jednokrotnieDorota Litwinek, Rafał Ziobro
jednokrotniePiątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności