Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych [T.F6.EL22.SI.TTDDX.T] Semestr letni 2020/2021

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.1
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.67), Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
8:00, gr.4
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.67), Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
8:00, gr.3
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.77), Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
8:00, gr.1
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.77), Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
9:00
10:00
11:00
11:45, gr.2
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.67), Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
11:45, gr.4
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.77), Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
12:0012:00, gr.2
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.77), Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
12:15, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Wykład (s.zdalne), Halina Gambuś, Jarosław Korus
13:00
14:00
15:00
15:30, gr.3
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.67), Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
16:0016:00, gr.3
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.77), Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
16:00, gr.1
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.73), Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
16:00, gr.4
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.77), Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
16:00, gr.2
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.73), Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
17:00
18:00
19:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)