Plan zajęć przedmiotu Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych [T.F6.EL21.SI.TTZTZ.T] Semestr letni 2022/2023
- Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2022/2023
- Semestr letni 2021/2022
Ustawienia planu
Poniedziałek
Jarosław Korus, Dorota Litwinek
niestandardowa częstotliwośćWtorek
Angelika Bieniek, Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćAngelika Bieniek, Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Czwartek
Piątek
Angelika Bieniek, Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćAngelika Bieniek, Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
jednokrotnieWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności