Plan zajęć przedmiotu Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych [T.F6.EL21.SI.TTZTZ.T] Semestr letni 2021/2022
- Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2022/2023
- Semestr letni 2021/2022
Ustawienia planu
Poniedziałek
Halina Gambuś, Jarosław Korus
8:00
Wykład, grupa 1
każdy poniedziałek, 8:00 - 9:45
Sala zdalne, budynek nr TZ
Wtorek
Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćKrzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćKrzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćKrzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Czwartek
Piątek
Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności