Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych [T.F6.EL21.SI.TTZTZ.T] Semestr letni 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Halina Gambuś, Jarosław Korus
8:00 Wykład, grupa 1 każdy poniedziałek, 8:00 - 9:45 Sala zdalne, budynek nr TZ

Wtorek

Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwość7:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:45 - 12:30 Sala 0.77, budynek nr TZ
Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwość7:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:45 - 12:30 Sala 0.77, budynek nr TZ
Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwość12:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:45 - 17:30 Sala 0.77, budynek nr TZ
Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwość12:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:45 - 17:30 Sala 0.77, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Piątek

Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwość13:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 17:45 Sala 0.77, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)