Plan zajęć przedmiotu Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych [T.F6.EL21.SI.TTZTX.T] Semestr letni 2019/2020
Ustawienia planu
Poniedziałek
Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek
niestandardowa częstotliwośćKrzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek
niestandardowa częstotliwośćWtorek
Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek
niestandardowa częstotliwośćKrzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek
niestandardowa częstotliwośćKrzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek
niestandardowa częstotliwośćKrzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Czwartek
Piątek
Halina Gambuś, Jarosław Korus
8:00
Wykład, grupa 1
każdy piątek, 8:00 - 9:30
Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności