Plan zajęć przedmiotu Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych [T.F6.EL21.SI.TTZTX.T] Semestr letni 2018/2019
Ustawienia planu
Poniedziałek
Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćKrzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćWtorek
Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćKrzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćKrzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćKrzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Czwartek
Piątek
Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek
8:00
Wykład, grupa 1
każdy piątek, 8:00 - 9:30
Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności