Plan zajęć przedmiotu Elektyw V: Technologia przemysłów fermentacyjnych [T.F5.EL52.SI.TTZTX.T] Semestr zimowy 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Aleksander Poreda, Paweł Sroka, Tomasz Tarko
18:45
Wykład, grupa 1
każdy poniedziałek, 18:45 - 20:15
Wtorek
Olga Hrabia, Marek Zdaniewicz
niestandardowa częstotliwośćOlga Hrabia, Aleksander Poreda
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Czwartek
Paweł Sroka
niestandardowa częstotliwośćPaweł Sroka
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Magdalena Januszek, Tomasz Tarko
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Januszek, Tomasz Tarko
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Januszek, Tomasz Tarko
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Januszek
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Januszek
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Januszek
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności