Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw V: Biotechnologia żywności pochodzenia roślinnego T.F5.EL52.SI.TBSBZ.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2022/2023

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2022/2023 - Semestr zimowy 2021/2022

Wybrany podział planu:    
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2022-12-12 - 2022-12-18  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
10:00
10:15, gr.1
Wykład (1.124), Agnieszka Wikiera
11:00
12:00
12:10, gr.2
Ćwiczenia laboratoryjne (1.136), Robert Duliński, Anna Starzyńska-Janiszewska, Bożena Stodolak
13:00
14:00
15:00
16:00
16:15, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (1.136), Robert Duliński, Anna Starzyńska-Janiszewska, Bożena Stodolak
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-1 (2023-09-06)