Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw V: Biotechnologia żywności pochodzenia roślinnego [T.F5.EL52.SI.TBSBZ.T] Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
12:15, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.136), Robert Duliński, Anna Starzyńska-Janiszewska, Bożena Stodolak
13:00
14:00
14:30, gr.1
Wykład (1.124), Krzysztof Żyła
15:00
16:00
16:15, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.136), Robert Duliński, Anna Starzyńska-Janiszewska, Bożena Stodolak
17:00
18:00
19:00
20:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)