Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka [T.F5.EL31.SI.TTDDZ.T] Semestr zimowy 2021/2022

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Jacek Domagała
niestandardowa częstotliwość8:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 9:30 Sala zdalne, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Magda Filipczak-Fiutak
niestandardowa częstotliwość14:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 16:15 Sala 0.105, budynek nr TZ
Magda Filipczak-Fiutak
niestandardowa częstotliwość14:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 16:15 Sala 0.105, budynek nr TZ
Magda Filipczak-Fiutak
niestandardowa częstotliwość16:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 18:30 Sala 0.105, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)